Services

Luxe transfer services 24/7 online boeken

24-UURS

Zakelijk vervoer

Uw bedrijf verdient een professionele chauffeurservice om uw medewerkers en klanten veilig, punctueel, vertrouwelijk en in uitzonderlijk comfort en stijl te vervoeren. Ibink is gespecialiseerd in zakelijk transport. We staan klaar om te helpen bij het organiseren van transport van en naar bedrijfsevenementen in een executive car. Met een modern voertuig en een vriendelijke professionele chauffeur, kan Ibink u naar elke bestemming brengen, zodat u uitgerust bij uw vergaderingen arriveert.
Boek online
SERVICES VOOR

Bedrijfsevenementen

Ibink biedt ook chauffeurservices voor bedrijfsevenementen. Of het nu gaat om een evenement georganiseerd voor uw klanten of een teamevenement voor uw bedrijf, Ibink is er voor elke gelegenheid. Onze kernwaarden zijn stiptheid, effici├źntie en betrouwbaarheid en ons doel is om u te voorzien van een reis in luxe en rust. Wij streven naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.
Boek online
Point to Point

Luchthaventransfers

Wij bieden luchthaven transfers elke gelegenheid. Een zakenreis of een vakantie? Het is allemaal mogelijk. Bij Ibink begrijpen we hoe stressvol en tijdrovend een reis kan zijn. Daarom streven we ernaar om een voortreffelijke chauffeurservice te bieden, u hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten van de rit. Ibink biedt u zorgeloze luchthaventransfers naar alle luchthavens in Nederland.
Boek online
Uw eigen

Priv├ę chauffeur

Ibink biedt luxe chauffeursdiensten aan voor elke gelegenheid. Terwijl uw chauffeur u naar uw bestemming brengt, kunt u genieten van ons comfortabele voertuig. Op professionele en persoonlijke wijze ontzorgen wij u maximaal als u naar uw bestemming wordt gebracht. Eenmalig of regelmatig, altijd tot uw dienst.
Boek online
Topkwaliteit

Groepsvervoer

Ibink zorgt ook voor een chauffeurservice voor groepen. Boekingen voor groepen dienen vooraf aan ons te worden doorgeven. Neem dus vooraf contact met ons op als u onze chauffeurservices voor een grotere groep aanvraagt.
Boek online

TOT UW DIENST

Op een professionele en persoonlijke wijze ontzorgen wij u maximaal als u naar uw bestemming wordt gebracht.

Telefonische boekingen

+31 (0) 655 1346 90
info@ibinkprivatedriver.nl
Need Help? Chat with us